Egy évtized telt el azóta, hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj.
Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság?
Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak.
De sok ember van, akik nem értenek egyet velük: akik akár harcolni is hajlandók a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.

A Majmok bolygója: Lázadás-sal világhírűvé vált rendező kiváló színészekkel forgatta le a közeljövőben játszódó, vérfagyasztóan izgalmas, sok meglepetéssel szolgálós sci-fijét. John Goodman és Vera Farmiga is a főszereplők között van – de a néző az utolsó pillanatig nem lehet biztos benne, hogy ki áll az idegenek és ki a földiek oldalán.

Játékidő: 109 perc
Megjelenés: 2019.

Szereplők Alkotók
Vera Farmiga – Jane Doe Rendező: Rupert Wyatt
John Goodman – William Mulligan Forgatókönyvíró: Erica Beeney, Rupert Wyatt
Madeline Brewer – Rula Producer: David Crockett, Rupert Wyatt
Machine Gun Kelly – Jurgis Executive producer: Jonathan King, Ron Schmidt, Jeff Skoll
Alan Ruck – Rittenhouse Zene: Rob Simonsen
Kevin J. O’Connor – Kermode Operatőr: Alex Disenhof
KiKi Layne – Carrie Vágó: Andrew Groves
D.B. Sweeney – Levitt
James Ransone – Ellison
Ben Daniels – Daniel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük