A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumani – Vár a dzsungel, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően nemcsak hatalmas nézettségre tett szert, hanem rögtön legendává is vált.
Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ legsikeresebb színésze. Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat: jöhet az új Jumanji!

Játékidő: 114 perc
Megjelenés: 2019.

Szereplők Alkotók
Karen Gillan – Martha Rendező: Jake Kasdan
Dwayne Johnson – Eddie Forgatókönyvíró: Jeff Pinkner, Scott Rosenberg
Kevin Hart – Mouse Finbar / Fridge Producer: Dany Garcia, Hiram Garcia, Dwayne Johnson, William Teitler, Matthew Tolmach
Awkwafina – Ming Executive producer:Ted Field, Michael Weber
Nick Jonas – Alex Zene: Henry Jackman
Jack Black – Bethany / Fridge Operatőr: Pados Gyula
Madison Iseman – fiatal Bethany Vágó: Steve Edwards Mark Helfrich
Colin Hanks – fiatal Alex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük