John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat.

John Rambo legendás alakja ötödik alkalommal tér vissza a filmvászonra az elnyűhetetlen Sylvester Stallone (Rocky-filmek, Menekülés a győzelembe, Tango és Cash, Cliffhanger – Függő játszma, Szupercella, Creed: Apolló fia) alakításában. Az 1982-ben indult sorozat utolsó epizódjához érkezett, a félelmet nem ismerő vietnámi veterán ezúttal a mexikói drogkartelek ellen száll harcba. A forgatókönyvet is részben Stallone jegyzi, a film rendezője Adrian Grunberg (Börtönregény). Stallone mellett a főbb szerepekben Paz Vega (A szex és Lucia, Spangol – Magamat sem értem, Jobb, ha hallgatsz), Yvette Monreal (Simlis spinék) és Sergio Peris-Mencheta (A Kaptár: Túlvilág, Országúti bordély) látható.

Játékidő: 100 perc
Megjelenés: 2019.

Szereplők Alkotók
Sylvester Stallone – Rambo Rendező: Adrian Grunberg
Paz Vega – Carmen Delgado Forgatókönyvíró: Matthew Cirulnick, Sylvester Stallone
Louis Mandylor – Sheriff Producer: Avi Lerner, Steven Paul, Kevin King Templeton, Les Weldon
Óscar Jaenada – Victor Martinez Executive producer: Christa Campbell, Jeffrey Greenstein, Lati Grobman, Ariel Vromen, Jonathan Yunger
Adriana Barraza – Maria Beltran Zene: Ryan Nowak
Yvette Monreal – Gabrielle Operatőr: Brendan Galvin
Marco de la O – Miguel Vágó: Carsten Kurpanek, Todd E. Miller
Sergio Peris-Mencheta – Hugo Martínez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük